|
Ta Ra Rum Pum (2007) |
| Ta Ra Rum Pum - ocena |
| 5 |
|
83% |
[ 15 ] |
| 4 |
|
16% |
[ 3 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 18 |
| Wszystkich Głosów: 18 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|

|
Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009 09:50
|
|
|
| Morał z tej historii taki: fortuna kołem się toczy. Ten, który dziś jest na szczycie jutro może potrzebować pomocy tego, który wczoraj jeszcze nie miał nic. |
|
 |
|
Sahiba

|
Wysłany: Sro 03 Cze, 2009 18:06
|
|
|
| Avatari napisał/a: | | Morał z tej historii taki: fortuna kołem się toczy |
No morał jest, ale sam film świetny nie jest. Spodziewałam się czegoś więcej, trochę się rozczarowałam. Kino familijne, z którego można wyciągnąć jakieś wnioski, ale nie było to coś wielkiego. Taki do obejrzenia na raz, bo ja więcej raczej nie wrócę. I daję 4. |
|
|
|
 |
|
Saluritesh
Fan Corner Moderator

Wiek: 24 Dołączyła: 14 Sty 2010 Posty: 539 Skąd: Mikołów ( Śląsk)
|
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010 18:48
|
|
|
Wnioskuje z twoich postów Sahibo ze masz ogromne wymagania do filmów i ze właściwie dobrze oceniasz tylko te tzw ambitne kino też je doceniam ale nie rozumiem dlaczego to nic wielkiego, możesz mieć swoje zdanie i może za mało czytałąm twoich wypowiedzi ale takie kino też może byc dobre kto powiedział że kino to cos bardzo poważnego ( to taka dygresja bo czasami słysze takie poglady), do mnie przemówił, słodkie piosenki i cała historia bardzo kochającej się rodziny cudowna i świetny morał, daje 5 bo niczego sie po nim nie spodziewałam a dostałam dosyc dużo
Sahibo oczywiście bardzo cie cenie i każdy ma swoje zdanie, poszukam tylko filmu bardziej rozrywkowego który cie urzekł |
_________________ सलमान ख़ान
 |
|
|
|
 |
|
bree

|
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010 16:25
|
|
|
| Sympatyczna historia, fajna muzyka no i Saif&Rani, jednak film jest dla mnie za brdzo familijny. |
|
|
|
 |
|
Saluritesh
Fan Corner Moderator

Wiek: 24 Dołączyła: 14 Sty 2010 Posty: 539 Skąd: Mikołów ( Śląsk)
|
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010 22:05
|
|
|
| Uwielbiam familyjne filmy bo kocham rodzine jako cudowną wspólnote. |
_________________ सलमान ख़ान
 |
|
|
|
 |