FAQ • Szukaj • Użytkownicy • Grupy
Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Shaadi Karke Phas Gaya Yaar (2006)

Shaadi Karke Phas Gaya Yaar - ocena filmu
5
100%
 100%  [ 1 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 1
Wszystkich Głosów: 1

Autor Wiadomość

Saluritesh 
Fan Corner Moderator

Wysłany: Pią 28 Maj, 2010 23:40   Shaadi Karke Phas Gaya Yaar (2006)

Shaadi Karke Phas Gaya Yaar

Reżyseria
K.S. Adiyaman

Scenariusz
K.S. Adiyaman, Rumi Jaffery

Muzyka
Daboo Malik, Sajid Ali

Obsada:
* Salman Khan ... Ayaan
* Shilpa Shetty ... Ahana Kapoor
* Reema Lagoo ... matka Ayaana
* Mohnish Behl ... Karan
* Shakti Kapoor ... Mr. Kapoor
* Shweta Menon ... Mrs. Kapoor
* Aashif Sheikh ... Bunty

Ayaan (Salman Khan) i Ahana (Shilpa Shetty) pochodzą z zamożnych rodzin. Gdy tych dwoje spotyka się, Ayaan zakochuje się w dziewczynie od pierwszego wejrzenia. Młodzi decydują się ślub. Liczą jak wszystkie młode pary na szczęśliwe życie małżeńskie, ale pojawiają się wkrótce między nimi problemy, w tym konflikt między dwoma rodzinami. Decydują się na rozwód. Wtedy okazuje się, że Ahana jest w ciąży, którą postanawia przerwać. Ayaan nie zgadza się na aborcję i składa w sądzie wniosek o opiekę nad dzieckiem. Wygrywa sprawę, jednak gdy Ayana musi oddać mu córkę, okazuje się, że nie jest to takie proste jak myślała ...

Piosenki, może nie są super cudowne ale podobają mi się:

Ta mi się szczególnie podoba

kawałek filmu z pijaną piosenką
Ostatnio zmieniony przez Hannie Sob 29 Maj, 2010 14:30, w całości zmieniany 5 razy  

Saluritesh 
Fan Corner Moderator

Wysłany: Pią 28 Maj, 2010 23:40   

Ostatnio mam faze na filmy z nim, więc opisze ten dla niektórych film rewelacyjny a dla innych nie mnie sie bardzo podobal troche podobny do Chalte chalte z tym że tutaj to dziewczyna stwarzała problemy, Ayan zdobył jej serce gdyż czytał jej pamiętnik i niepoznał dokładnie , po ślubie okazuje sie ze ona lubi ubierać sie wulgarnie, ze jest egoistką i niechce mieć odrazu dzieci jednak mimo tego Ayan ją kocha i nie czeka na jej przeprosiny po tym jak narozrabia tylko sam łagodzi sytuacje no cudowny mąż ideał, Salman nie cierpi w tym filmie na nadpobudliwość jest spokojny i nawet na początku nieśmiały, taki słodki.
Jednak Ahana nie była aż taka zła przecież on jej dokładnie nie poznał bo szybko sie pobrali i był taki tradycyjny chciał by urodziła mu mnóstwo dzieci i chodziła w sari i nic więcej i cały czas miał do niej pretensje ze ona nic nie rozumie mimo to go lubiłam bo starł sie dochodzić z nią w końcu do porozumienia, ciekawie były pokazane relacje między tymi dwojga końcówka była fajna myśle ze dobrze podsumowała cały film i zostawiła miłe wspomnienia!

Jeśli nie jest super dobry to mimo wszystko ciekawy i dobry na miły wieczór spędzony z Bollywood.

A jeszcze jes jedna akcja po której według mnie postać Salmana powina się kajać przed Shilpą i to nieżle ale wychodzi że to Shilpa ma przepraszać , ale ona miała powód do takiego zachowania ale i tak nic złego nie zrobiła a Sallu.... a tylko powiedział I am Sory

Odpowiedz do tematu